Partyresa till Ibiza

Nu är det lite kul på gång. Jag och tjejerna beslöt att boka in oss på en partyresa till Ibiza i sommar. Vi kände det var dags att bege oss utomlands och vara garanterade lite sol nu till i sommar. Alla vet ju hur taskigt väder vi har under den svenska sommaren. Så det ska bli så skönt!

Det första jag gjorde när tjejerna stack hem var att kolla upp om min mobil skulle funka utanför Sveriges gränser. Jag vill ju kunna uppdatera Queen Cobra på mina sociala medier hela tiden för att visa hur coola tjejer festar.

Samtidigt som folk ska kunna nå mig var jag än befinner mig, för jag är ju faktiskt populär bland folk. Jag surfade in på nätet på min mobil för att kolla vad som gällde för att kunna ha ett fullgott internet utomlands och vilka regler som gäller. Men framför allt vad det kostar, för jag vill ju inte betala en hel förmögenhet på att kunna surfa.

Det första som dök upp på nätet när det gällde att ringa och surfa utomlands var den så kallade roamingen. Jag fattade noll till en början, men läste mer om det. Roaming är tydligen något som gör att jag via min mobiloperatör kan använda det lands mobiloperatörs telefon- och internetnät som jag åker till.

Därför kollade jag upp det hos min operatör och de sa att det är bara att surfa på och ringa för fulla muggar och det hur mycket jag ville, utan att det kostade något extra. Suveränt tycker jag, för nu kan jag garanterad hålla mina följare uppdaterade om vad jag och tjejerna pysslar med på vår resa till Ibiza i sommar.

Det ska bli otroligt skönt att kunna festa loss och ha superkul nätterna genom, för att sedan sola och bada på dagarna och helt enkelt bara chilla! Det ska bli så nice!

mts_sociallyviral