Filma med mobilen

Något som jag gillar är att filma med mobilen, för att lägga ut dem på nätet sedan. Då menar jag inga filmer som där folk råka illa ute eller håller på med brott. Skulle jag göra det hade jag haft gott om stoff här i området där jag bor, för här händer det saker hela tiden.

För Queen Cobra är tuff och giftig men håller sig inom lagen, men tänjer i och för sig på gränsen, allt för att överleva. Jag kan filma allt från när jag och gänget hänger på stan eller att vi lyssnar på musik på någon konsert.

Jag har lärt mig lite knep för att få så proffsiga filmer som möjligt och framför allt att vara förberedd med mobilen i alla lägen var jag än befinner mig. För det gäller ju att inte missa tillfällena som dyker upp. Därför ser jag alltid till att min mobil alltid är fulladdad innan jag beger mig iväg på stan. Att inte kunna filma för att batterierna är slut är ju faktiskt bara sånt som amatörer råkar ut för.

Dessutom ser jag alltid till att ha med laddningssladden, för vem vet när jag kommer hem igen. Ut över det så kollar jag om att jag har tillräckligt med plats på mobilen för att kunna få läckra filmer. Jag har som regel att inte radera när jag är ute och filmar, utan det gör jag alltid när jag kommer hem och sitter lugn och ro.

Något som jag lärde mig den hårda vägen var att inte ha ljudet på när jag filmar. Jag filmade en riktigt schysst film en gång och rätt som det var så ringde en telefonförsäljare upp för att försöka få mig att gå med i en bokklubb eller nåt. Det sabbade filmen totalt!

Så numera ser jag till att alltid ha mobilen på flight mode när jag filmar, vilket gör att jag får superhäftiga och coola filmer!

mts_sociallyviral