Världens 2 dyraste mobiltelefoner

En iPhone X kan kosta drygt 10 000:- och du tänker förmodligen att det är dyrt nog för ett litet vardagsföremål som i princip blivit obligatoriskt. Men som med allting finns det alltid de som är beredda att betala extra för att visa att de har status, för att de måste ha de extrafunktioner som följer med det dyraste alternativet, eller helt enkelt för att de tycker att det är kul. Ska redan nu förbereda dig på att en mobiltelefon för tio papp kommer att framstå som “billig” när du kommit till toppen av den här listan. Eftersom det alltid är intressant att veta vilka prylar som ligger i toppen av en viss kategori ska vi i detta inlägg därför titta på världens två dyraste mobiltelefoner. Vilka är de och vad är det som gör dem så dyra?

Om det skulle vara så att du driver egen firma är du förmodligen inte ute efter att köpa någon av världens dyraste mobiltelefoner (men vad vet vi?). Oddsen talar dock för att du inser värdet av att ha snabb och enkel tillgång till likvida medel för att kunna göra olika typer av investeringar. Capcito drivs med idén att det ska vara enkelt och gå snabbt att ordna företagslån med fördelaktiga räntor. Du skickar in en ansökan om lån till företag via deras hemsida och får sedan en offert inom en timme. Om du tycker om erbjudandet bekräftar du lånet med BankID och har pengarna på företagskontot inom en timme. Med det sagt får du ha ett riktigt gott argument för att låna pengar till att köpa någon av de här telefonerna.

2. iPhone 4 Diamond Rose

En iPhone 4 med ett hölje gjort av roséguld. Kanterna pryds av ca 500 diamanter + ytterligare 53 diamanter som utgör Apples logga. I centrum av startknappen sitter en diamant på 7,4 karat. Vad får du ge för ett exemplar (ja, de säljs fortfarande)? ca. 8 miljoner dollar. Det är ingenting mot ettan på den här listan, men nu hoppar vi lite i förväg. Telefonen designades av Stuart Hughes, en lyxdesigner med rötterna i Liverpool, Storbritannien. Om du inte tycker att Apples produkter är dyra som de är kan du hitta dem mycket dyrare via hans personliga hemsida. Kanon.

1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond

En specialbeställd Apple iPhone 6 som enligt uppgift kostade fullständigt sanslösa 48,5 miljoner dollar, eller nästan en halv miljard SEK!! Vad i tusan gubbars hela uthus är en sådan mobil gjord av undrar du. Höljet tillverkades i 24 karats guld och smyckades med en rosa diamant på baksidan. Det hela kläddes i ett lager av platina. Ägaren till telefonen är Nita Ambani, fru till en av Asiens rikaste män, Mukesh Ambani.

mts_sociallyviral