Dags att köpa ny mobil

Nu är det dags att köpa en ny mobiltelefon. Jag gillar att ha en av de senaste modellerna. Tyvärr finns det en uppsjö av mobiltelefoner att välja mellan. Men oftast brukar jag hålla mig till samma modell som jag redan har. Detta för att slippa hålla på att lära mig en massa nya funktioner.

Men det jag är ute efter denna gången, som min mobil absolut måste ha, är att ha en topp notch kamera, då jag måste ta coola bilder och filmer. För det är ju det som skiljer ut den tuffa brud som Queen Cobra är, jämfört med andra tjejer.

Dessutom ska min mobil ha ett bra minne och smarta funktioner som gör att det blir så lätt som möjligt att sms:a, mejla, skriva och annat som behövs för att underlätta mitt liv med min mobiltelefon. Sedan är det ju en fördel att skalet är riktigt tufft och matchar min personlighet helt och hållet.

För jag gillar att det är lite bling bling och att folk får en känsla att jag är en tuff tjej med stil och inte går att behandla hur som helst. Något som är viktigt för mig, det kanske låter lite konstigt, är hur folk uppfattar mig.

Människor ska se och få en känsla av att jag är en tjej som vet vad hon gör och inte tar något skit från andra. För det är ju så jag känner mig och vill vara!

Det blir väl att jag åker ner till stan för att besöka en mobilbutik och göra försäljaren tokig med alla mina frågor. På det sättet får jag svar på allt jag vill ha reda på, för att sedan beställa en ny mobiltelefon via en bra sajt på nätet, för en betydligt billigare peng än vad jag skulle betala i butiken. Gäller ju att vara smart!

mts_sociallyviral