Spela på mobilen

Något jag brukar pyssla med när jag har lite tid för mig själv är att spela några coola spel på min mobiltelefon. Jag är inte ute efter att vinna pengar, men jag kan tycka det är rätt avkopplande att bege sig in en helt annorlunda värld där jag kan vara någon helt annan än vad jag egentligen är.

Jag har både spelkonto och appar på min mobil som gör det extra lätt att surfa in och spela så mycket jag vill. De spel jag brukar roa med mig är allt från vanliga och ofarliga spel som går ut på att utföra olika uppdrag och banor för att få så många poäng som möjligt, till de spel som har lite mer action, då jag kan vara krigaren Queen Cobra som sprider sitt gift och dödar alla fiender runt om mig när jag ska klara mina uppdrag. Det är riktigt spännande att spela sådana spel, speciellt när jag gör det live och surfar in för att teama upp med andra spelare som är på min sida, så att säga.

Efter att jag har spelat en stund, oftast några timmar i och för sig, brukar jag känna mig härligt avkopplad och redo för vad som helst som livet har att erbjuda mig. Jag tycker det är så skönt att få koppla bort omvärlden ibland. Den är inte alls roligt med tanke på så mycket elände som sker runt om mig.

Jag vågar inte gå ut ensam på kvällarna, för det är verkligen hemskt ibland, när det finns vissa gäng som håller på att fördärva och slå ner folk runt i området där jag bor. Men tack och lov är det inte så ofta numera. Men jag vill inte utmana ödet och gå ut ensam på kvällar och nätter i onödan. För jag vill leva och få fortsätta att vara Queen Cobra!

mts_sociallyviral