Sociala medier

Det är viktigt för mig som Queen Cobra att hålla mig uppdaterad vad som händer på de sociala medier som finns för oss som vill ha koll på läget. Det gäller ju att ha info för att kunna imponera på mina kompisar i gänget.

Därför är min mobil jätteviktig då jag har alla appar som jag behöver, samtidigt som jag har konto på de olika sociala medierna, för att kunna följa allt det coola folket som finns i Sverige och runt om i världen. Tack o lov så har jag obegränsad surfmängd, vilket gör att jag kan hålla mig uppdaterad dag som natt.

Dessutom så gillar jag också att skriva mina egna inlägg där jag beskriver hur det är att bo ute i ”the hood” som Rosengård räknas som. För det är tufft att bo i denna stadsdel och då gäller det att se till att vara riktigt cool och hård själv.

Detta för att det inte ska komma någon som tror att de kan sätta sig på mig och vara bättre än vad jag är. För sjutton, jag är ju Queen Cobra och mina bett kan vara giftiga för den som inte ser upp eller behandlar mig eller mina kompisar illa.

Jag gillar att skriva om det jag ser och vad jag är med om. Därför är det perfekt att jag har min mobil med mig var jag än befinner mig, vilket gör att jag kan uppdatera mina sociala medier på studs. Det är faktiskt ett flertal som följer mig och jag får många likes på mina inlägg vilket jag tycker är riktigt coolt!

Ibland så blir det dessutom häftiga diskussioner mellan mig och andra följare, som jag gillar jättemycket. Tyvärr finns det alltid pundhuvuden som ska gnälla och tjafsa, men dem sätter jag på plats och sköter de sig inte så blockar jag dem forever!

mts_sociallyviral