Googla med mobilen

Något som jag har stor nytta av är att jag kan använda min mobil och det är när jag ska googla om saker och ting, för att jag tycker om att lära mig massor av saker. För en sak som jag har lärt mig här i ”The Hood” är att kunskap är makt vilket jag verkligen gillar!

För det är ingen som kommer och ska tro att de är bättra än Queen Cobra. Den attityden gillar jag verkligen inte. Därför försöker jag alltid att lära mig något nytt varje dag. Annars har jag alltid nytta av Google när jag skriver mina inlägg.

Det kan vara att jag behöver info om en vissa artist, filmskådis eller film och så vidare. Då är det bra att ha mobilen till hands och leta upp all information jag behöver. Det kan ju vara så att tjejerna och jag snackar om en viss kändis. Då vi ”grälar” om vem av oss som har rätt och då det är behändigt att bara googla fram vad som är sant.

När jag och tjejgänget är ute på stan, kan det vara bra att ta hjälp av Google var en speciell butik eller annan plats ligger. Då brukar jag ta fram mobilen och ta reda på var platsen är – lätt som en plätt. Det är perfekt om du skulle komma vilse och då kvittar det var du befinner dig i världen.

Något som min mormor inte fattar är att jag inte kan vara utan min mobil, eftersom det inte fanns mobiler när hon var tonåring. Utan min mobil hade jag varit vilsen! För jag har ju med mobilen överallt och oftast har jag den dessutom i handen, för att vara säker på var mobilen är någonstans.

Hade jag inte haft min mobil, hur skulle jag då lära mig saker som jag googlar fram?

mts_sociallyviral