Ladda ner appar

Det är ju ingen konst att ladda ner appar till mobilen och det finns en hel uppsjö att välja mellan. Men kruxet blir vilka du ska ha i din mobil. För har du det trångt med utrymme i den gäller det att se till att sålla bort de appar som du inte använder.

I och för sig har jag gott om utrymme i min mobil, men jag brukar ändå försöka ha koll på vilka appar jag använder eller inte och plockar bort i så fall.

En app som jag har lite svårt att vara utan är appen “Geozilla” som gör att jag kan ha koll på vart mina kompisar håller hus, vilket jag tycker kan vara bra att veta ibland eller för att jag vill bjuda in dem på ett party när jag känner för det.

När jag är ute på stan så använder jag appen “Foursquere”, som är riktigt bra, då jag och tjejerna får bra tips på barer, matställen och spännande shopping. Det räcker med att jag lägger in vad jag gillar, därefter så får jag skräddarsydda tips på vad jag kanske gillar och appen är dessutom gratis.

En annan app som jag gillar skarp när jag behöver ha lite stoff till mina sociala medier för Queen Cobra är “Zite”. I den appen får du reda på alla möjliga nyheter och artiklar världen över från olika tidningar, bloggar, filmer och kändisar. Jag har lagt in vad jag är intresserad av och får sedan tips var någonstans jag kan läsa alla smaskiga detaljer om kändisar med mera. Denna app är också dessutom gratis!

Att jag kan använda mig av min mobiltelefon gör att jag ständigt kan hålla mig uppdaterad hela tiden och på så vis inte missar något som jag anser är viktigt för mig att ha koll på.

mts_sociallyviral